pondělí 27. února 2012

I love...

...I hate...




... I love pink colour!

Yeah! Je to tady! Dneska jsme si šli s Kitsune vyzvednout růžovou tylovku.

Miluji tyl. A v poslední době jsem si zamilovala růžovou barvu. Bohužel mi ale příjde, že vypadám v nafocených fotkách trochu jako začátečnice. No nevadí...

Ani nevím kdy začala taková moje mánie na tyl a onu růžovou barvu. Je sice tmavě růžová, ale i tak. Kitsune jak posílala vzorek barvy vybrala takovou proměnlivou, takže na fotkách není přesně barva zachycená. Dokonce i na jiném světle pokaždé vypadá jinak. Jinak je vybrána podle vlasů hideho. Říkala, že ano.

Každopádně nápad na tylovku jsme měli dlouho. Ale měla být fialová. Ani nevím, proč jsme ji změnili na růžovou. Každopádně jsem za ni skutečně ráda a doufám, že se tudíž bude líbit vám.

A těším se na nově vytvořené outfity. 

Ráda bych věnovala tomu více času, ale začala Partička a asi bych nedokázala souvisle psát. Wow! Geňa nehádá seznamku!

No nic...

Tak zpátky k tylovce. Budu zítra vytvářet takovou větší mašli. Ze stejného tylu. To bude! Chci v tom jít ve středu. Mám recitační soutěž - učitelka mne dokopala. Báseň je ,,Král Duchů" od Johanna Wolfganga vona Ghoete. Docela modbidní a ten můj růžový vzhled k tomu! xD

No teď k fotkám. Nechtělo se mi je upravovat, protože jsou vyfocené pěkně. S Kitsu jsme zkoušeli najít krásné pozadí, tak jsme zatáhli závěsy, dali koberec a fotili. Vznikly i vtipné fotky, které ale nejsou zveřejnitelné. No tak jdeme k fotkám!

1. fotka - taková moje oblíbená póza. Nejde mi vidět do obličeje moc a vypadám docela štíhle. 

 2. fotka - zezadu. Je skutečně pohodlná.
 3. fotka - úžasná fotka s mýma ,,plochýma" nohama. Nerada se fotím bez bot.
4. fotka - Tato fotka se hodně líbila Kitsune. Snad proto ji sem dávám. Ignorujte neslaďenost outfitu, ale je to proto, že je to foceno u Kitsune a já chtěla jenom nafotit tylovku. Podobný outfit bude, ale upravený sladěný.
 5. fotka - pokus o nějakou ,,lepší" pózu. Nemohu z toho, jak mi Kitsu řekla: ,,Nahoď pózu! Modelky taky vždycky hází pózu." A já na to: ,,Jo, ale ony na to mají školu!" xD
 5. fotka - Tady to byla napodobenina jednoho muže  na jednom blogu. Taková trochu blbá xD. Ale vtipná. Si příjdu jako myš.
 Ve skutečnosti nemám oranžové vlasy! To blbě chytlo! Jinak toto je ,,póza" z jedné taneční sestavy xD.
 7. fotka - ráda si hraju s vlasy. A takto to dopadá.
 8. fotka - tylovka je na gumě, nosím ji v pase a je skutečně pohodlná.
 9. Ještě jedna zvláštní fotka co vypadá důstojně. Tahle se mi líbí.
 10. fotka - pohled na položenou tylovku. Tady je barva asi nejméně podobná.


Tak toť asi vše tady k tomu. Miluji tu spodničku a tak moc se těším až bude teplo a já budu moci chodit jenom v ní a triku!

4 komentáře:

  1. Aha...super...ne že bych ti to nepřála, ta tylovka je vážně pěkná a sluší ti :) Určitě s ní budete mít obě úžasné outfity.
    Ale chci říct jedno. Už delší dobu jsem chtěla děsně moc věcí... Právě si plánuji v nejbližší době objednat tylovku, ještě přemýšlím nad barvou, ale modrá a růžová se v mém seznamu nadřazuje + pasový korzet a černou spodničku, abych mohla svůj lolita outfit vylepšovat do pravé lolity. A ne, nechci to kvůli tomu, že to máte vy. Ráda bych se tedy vyvarovala obviňování, že se opičím. Díky.

    ---
    Aru de Noir

    OdpovědětVymazat
  2. Jej promiň tady toho jsem si nevšimla. To zase ne tylovky, korzety a ta spodnička jsou takové základy navíc já černou spodničku nechtěla tolik. Jenom Kitsu mi ji koupila na vánoce to jenom proto ji mám. Už se těším na tvé další outfity ať už budou jakékoliv :)

    OdpovědětVymazat
  3. PS: úžasné návrhy tylovek jsou u Taurwen :) odtuď máme inspiraci i mi. Má střihy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já jen tak. Prostě nechci, abych byla nějaká "kopírka"...určitě se nemusíš bát, že bychom je měli úplně stejné :D mám v plánu jinou tylovku, ale jaksi stejné barvy či podobné, takže doufám, že to snesete, jinak ten korzet jen pasový malý, takže nic extra :)
      Co se týče těch outfitů, tak jako, zatím nic moc, čekám, až se oteplý xD

      Vymazat