pátek 9. prosince 2011

První...

...My first...




...rozebrání outfitu.


Co začínám psát skutečně nevím jaký outfit budu popisovat. Takže jdu zalovit do složek.

"hledá"




Tak začneme s mým vůbec prvním outfitem na lookbooku.

Už si ani pomalu nepamatuji název tohoto outfitu. Ale jedno vím jistě. Byl to můj první outfit inspirovaný lolitou. Není to úplně lolita, ale snad alespoň trochu inspired to je ne?

Co se týče barevné kombinace, jedná se o moji oblíbenou a pro začátečníky podle mne nejlepší. Bílá a černá... To je idealní kombinace. Nedá se na ni téměř nic zkazit.

 Všimněte si vlasů. Tehdy jsem je ještě obarvené neměla. Poprvé jsem si všimla, že mi tady sluší vlnité vlasy. S těmito fotkama jsem velmi...velmi spokojená. Problém je, že tento outfit jsem venku ještě neměla. Nevím proč, ale nebyla příležitost.
 Co se týče samotného oblečení. To tílko odstartovalo můj odlišný styl. Takový ten jiný, elegantní. Mám jej už asi kolem 2 roků. Sukně... byla koupena zároveň s halenkou. Ta sukně je šílená. Ale mi se v lolitě líbí. Jenom asi nemá přímo stříh. Spodnička je čistě bílá. Vážně tuhle sukni milluji. A moc. Možná je to na lolitu rebelské ne? Ale mi se to líbilo. Punčocháče jsou bílé se vzorkem a letní. Bylo horko a tehdy jsme nenašla hodící se podkolenka.
A tak tedy doplňky a zbytek.

Boty... moc teda nestály. Potřebovala jsme nové v těch starých jsem měl díry a celkově promočené. A tak jsme se s Kitsune vypravili hledat boty. Našli jsme krásné střevíčky. Sice jsou velmi tvrdé a často mne bolí noha a chodidlo. Ale jsou kouzelné a mám prostě ráda podpatky... i v lolitě. Radši než dětské boty. 


 Šperky. No každopádně přítomná rolnička. Bez ní to nejde. Řetěz byla něco jako symbolika dolazení rebelie a hrubší věci. Motýlek naopak zjemňuje. Kupovala mi to tehdy babička. Moc si jej vážím a mám jej ráda.


Důvod vytvoření outfitu? Prostě jenom první šokující a odlišný outfit na lookbook. Těším se až v něm někdy vyjdu ven. Snad již brzy.


Tak první rozebrání outfitů. Prosím, chybí-li vám tu nějaké informace, řekněte si o ně. Co byste uvídali ,přidali nebo tak. Dělám to poprvé. Tak děkuji předem. A vážně se nebojte se zeptat.

2 komentáře:

  1. Na tento outfit si pamatuji. Na těchto fotkách ti to skutečně hodně sluší. Ta sukně je krásná. Škoda že jsme jí tehdy nesehnali. I ta halenka... když jsem jí prvně viděla hodně se mi zalíbila.

    OdpovědětVymazat
  2. Kitsune: jenom je mi líto, že jsem to nestihla mít venku na sobě... a děkuji tyhle fotky mám ráda a moc. Snad tu sukni teda budou mít. A halenka... ano kopírka podle tebe xD

    OdpovědětVymazat