pondělí 21. listopadu 2011

Škola...

...ICT...

... a mne to nebaví.
Hodiny ICT využívám snad pouze k tomu, abych si mohla během dopoledních hodin zaskočit na blogy a podobně a nemusela potom doma. Stává se ze men závislák.

Jenom mám trochu strach. BHudu možná dneska před třídou číst slohovku a co říkala jedna spolužačka, tak jí v pátek řekla, že má deprese a prakticky není normální. Upřímně, co potom má říkat na klasické autory?
Bože vždyť oni byli mnohem horší!
Dneska je ještě ke všemu den otevřených dveří. SLíbila jsem, že sem s Kitsune půjdu, ale že by se mi chtělo? Moc ne, ale ticho! xD Kitsune ty to nevidíš, ty to nečteš! *smích*

No... momentálně tady řešíme nějaký manažer.

*o pár minut později*

Dořešili. Už vím jak otáčet obrazovku xD Budu s tím provokovat! Všechny! Bude útok na vaše počítače. Paní učitelka by asi nebyla nejradši, kdyby tohle viděla.

Budeme mít referát o počítačích. ¨Právě vidíme první pokladny a tak. Začíná to být vcelku vtipné.

Budu končit, to aby blogspot žil.

Stále si nezvykám, že už nepíšu blog, ale blogspot. Můj původní ráj. Bude můj a nic mi jej nezničí. NIC! *povzdech*

V nejbližší době čekejte moji slohovku- až ji přečtu před třidou dám ji sem s komentem, co mi na to řekla učitelka a můj pocit. Začínám být velmi nervní.

Ještě povím že začínám opět nesnášet vlasy. Teď bych je chtěla mít krásně vlnité, ale nedrželo to. Chci zoufale kulmu! Chci a chci!

Dneska jsem měla sen o tom, že Kitsune jsem našla úžasnýdárek k vánocům jenom stál hodně. Byla to moje černá halenka se síťovanými rukávy.

Začínám velmi milovat Kayu. Chtěla bych... chtěla bych mít vlasy jako on. Umět se tak česat a oblíkat. Dokonce i můj outfit dneska se blíží trochu lolitě. Začíná mne vtsahovat. Ach, Kayo, cos mi to udělal! *brečí*

A te¨da TOHLE pro Kitsune. Si taky můžeš vybrat ikonku na blog.... blogspot SAKRA!


Zatím s¨bohem

2 komentáře:

  1. Blogspot je jen název stále to je blog. Tvůj blog i webu někteří říkají blog takže to je fuk. Pokud se chceš vrátit klidně to udělej vážně se nebudu zlobit. xD Jinak ne vůbec to nečtu xD Co se týká dokonalosti Kayi... ne jen Kaya bože všichni jsou dokonalí. Mě poslední dobou dostávají vystoupení Gackta prostě koncerty. Tolik energie! Ano tohle by určitě mohl být smysl života...

    OdpovědětVymazat
  2. Kitsune: no jo, já vím, ale nemám ráda tyhle záměny, prostě si musím zvyknout. A jo nečteš xD A Kaya... on je prostě jiný... já ho miluji! Lolita pro mne prostě byl styl, který jsem ani mco ráda neměla a teď se mi tak líbí! "povzdech"

    OdpovědětVymazat