středa 16. listopadu 2011

I had orange hair!!!!!!

Yeah...




Dobře, přestanu psát anglicky xD Nevím čím to je, ale mám divné vlasy. Když mi začíná odrůstat barva dělá mi to jakoby melír a ne prostě kus tmavý a zbytek vlasů světlých. Už mám do budoucna vymyšlené, co si udělám s vlasy, ale asi to na delší dobu počká. Jinak co se týče těch oranžových vlasů, tak

To vypadalo nějak takhle. Bylo to ku příležitosti oslav halloweenu na čarodějnický rej do střediska přírodovědců, nebudu o tom psát více je u Kitsune tady.

A ještě ve zkratce sem hodím jak bylo v pondělí ráno. Ve zkratce, protože i takto tu bude moc fotek co se týče dneška xD


Ale byl to jenom zmrzlý smog. Stejně se těším až začne sněžit. Moc se těším i když už jsme vytáhla zimní kabát a klapky na uši xD

Tak a teda k dnešku.

Začalo to tak, že jsem vstala v 6 ráno. Ještě včera jsem si odpoledne dělala vlasy, protože jsem chtěla zkusit napodobit Kayu. Samozřejmně neúspěch byl předpokládán a tak se také stalo. Velmi rychle jsme is nachystala a udělala vše potřebné a následně se i namalovala- opět trochu inspirované Kayou, ale jenom lehounce.
Na tramvajové zastávce jsem se potkala s Marsi. Jeli jsme na ,,Habermannův mlýn" do kina Luna. Válečný film s historií, plno krve a důkaz, že ani češi nebyli vůče němcům fér. Někteří obětovali svoje životy, aby pomohli čechům v nouzi a oni je pak vyhodili, popravili a podobně. Film to byl krásný a zajímavý, jelikož já se o to zajímám. Chvěla jsem se a ta představa, že to kdysi opravdu takové bylo? Bylo to zvěrstvo. Je pravda, že češi jsou prodejné svině- jak tvrdí němci. Nic, tohle moc rozebírat nebudu, to bychom tu byli na dlouho.
Na cestě zpátky jsme se s Marsi bavili o šití, o filmech, o módě, co komu sluší a co komu ne a podobně. Byl to zkrátka úžasný den, ale teď více k outfitu.
Šaty jsou ještě z mého dětsví. Dříve jsme je mívala dlouhé, teď je mám nad kolena a rukávy jsou jakoby tříčtvrteční, ale jsou nádherné. Mám je ráda, i když je moc nenosím. Jsou teplé a velmi dívčí xD. Co se týče vlasů, tak jsou nečesané a nic s nimi nemám. Takové jsou ve skutečnosti moje pravé vlasy. Sem tam mne to hodně štve, ale co se dá dělat že... Pásek je půjčený od Kitsune, ale já jsme si jej zamilovala. I když je hnědý, je ozdobný a s motýlem. A já miluji motýly. Nadkolenka jsou hrubé zimní a bílé. Čekala jsem na ně dlouho, protože je neměli. Poslední dobou jsem se hodně zaměřila na Kayu a dokonce toužím být lolita. Dokonce bych jej i ráda cosplayovala, ale tohle je prakticky nemožné. Miluji lolitu, ale ještě nikdy jsem po ní tolik netoužila jako teď. Dokonce i lituji toho, že jsem se zřekla sukně, která se mi měla nechat šít, ale bohužel už tomu tak je. Nikdy bych si nemyslela, že zatoužím tolik po tom imitovat nějakého j-rockera. Začínám asi vážně bláznit. A víte co, dokonce se mi i dneska líbily moje fotky. Jako toho outfitu. Mých očí obzvláště. No, melu tady pořád o fotkách, ale žádné nejsou xD. Nic tak teda fotky:

Tady mám od Kitsune vypůjčený kabát. Dala bych i fotku zepředu, ale nelíbila se mi tolik, ale na lookbooku ji mám. Brzy budu mít i já svůj kabát od maminky, jenom ještě musím chvíli počkat.

 Neptejte se mne proč stojím na židli. Bylo to kvůli sklonu foťáku. Blbě to fotilo a mi nezbyla jiná možnost než takto. Sice jsme z té židle málem spadla, ale jinak je to pěkná fotka celého outfitu včetně šatů.
 Druhá fotka, na které nenajdete prakticky změnu jenom poloha ruky je jiná. A já ve skutečnosti nemám tak tlusté nohy. To dělají ta nadkolenka hrubá, vážně! xD
 A detail na sponu pásku od Kitsune. Miluji tenhle pásek a je to jedna z věcí, kterou bych jí nesmírně ráda ukradla xD
 Tuhle fotku sem dávám jenom tak. No, je upravená trochu kontrastu a tak, ale snad se dá. Nejsem nějaký photoshopový génius, ale chtěla jsem odstranit to hnusné světlo z koupelny, ale tím pádem jsem to musela přesvětlit. Nemám kdo ví jak nádherný obličej, ale tahle fotka se mi docela líbí.

První fotka oka. Je to po příchodu, takže to není takové dokonalé líčení, ale v postatě vydrželo. Jsem pyšná na to, že už si dám tužku tak, aby to nevypadalo blbě a potom na takové ty čáry od oka. Něco podobného měl Kaya u chocolat, jenom výraznější, ale já to nebudu přehánět na školní akce ne?

 Fotka mách vlasů. Vlnky po celém dni už docela lehly, ale stále je to mírně vlnité, tak teda jenom pro představu. Včera to bylo mnohem hezčí.
 A ještě jedna fotka vlasů. Tentokráte více z boku a trochu více jsou vidět pozůstatky vlnek.


A tedy fotky toho líčení. Pro fotku jsem si to obtáhla. Musím říci, že jsem spokojená a miluji tu modrou tužku. Babička ji asi už zpátky nedostane.


 Detail na oči. Dávala jsme si záležet i na nánosu řasenky, aby to vypadalo lépe než jako obvykle. Umělé řasy ale zatím neplánuji.
 A trochu zespoda. Musím říci, že mám hodně ráda svoji barvu očí. Jsou spíše do modra a naprosto ji miluji. Mám hodně ráda své oči, jenom kdybych se uměla více malovat.
 A pohled z vrchu. Líčení mi nezabralo ani 5 minut byla to chvilka, ale myslím si, že to vypadá dobře. Jenom nahoře na víčku to byla směsice černé tužky a stínů, ale dalo by se to.
 A nakonec pohled, jak jsem upravovala fotky. Vždycky si nechám zveřejnit všechny fotky co budu upravovat a pak postupně upravuji... a tohle mi to udělalo xD
Pro dnešek se teda s vámi loučím a ani v nejbližších dnech nečekejte žádné články. Budu na baráku a jinak tam není moc dobrý internet a musím si ještě napsat slohovku a tolik věcí udělat! Zase všechno na poslední chvíli. No tak teda zatím lidi.

4 komentáře:

  1. Moc ti to slušelo. Občas ti závidím tvoje oči sluší ti tolik možného líčení na mě spousta věcí vypadá divně ale naštěstí to snad není uplně zabité a občas to ujde. xD
    Pásek si klidně pujč protože ho neumím nosit takže je prakticky nevyužitý pouze kdyby mě něco napadlo což pochybuji že se stane. A k lolitě. Ano i já sále tuhle modu miluji a klidně bych do ní šla. Každopádně napodobování někoho mi nepřijde šílené víš koho já chci napodobit xD ale prostě na to nemám tak snad jen některé prvky se mi občas povedou...

    OdpovědětVymazat
  2. Koho napodobit? Teď mi to vypadlo xD ale díky... a já si na lolitu neroufám fakt ne a díky s tím páskem já se ho snažím nosit pořád xD

    OdpovědětVymazat
  3. Neki: Už víš koho xD a jinak jsem ráda že se aspoň vynosí xD

    OdpovědětVymazat
  4. Kitsune: jo to jo... možná ti to někdy vyjde. A neboj nosím jej často xD

    OdpovědětVymazat