úterý 11. prosince 2012

I hate...

...to write...



...an essay.

Veškerý můj volný čas zabírá škola, čtení povídek a procházky s Kitsu venku.

Navíc pořádně není ani o čem psát. Možná je, ale chybí fotky.

Ano jsem odkázaná na Kitsu, která měla foťák a všechny fotky (všech 200) jsou zatím u ní. Takže kecy ohledně divadla a mikuláše příjdou v pozdějším článku.

No, tak co vám mohu zatím říci? Asi to, že bychom měli napsat posledních pár náročných písemek a potom bude klid. DOUFÁM!!!!

A co se mi nepoštěstilo? Jdu 13. na Hobita! Věřte nebo ne, ale po asi 3 letech se dostanu do kina. Nechodím tam. Ne, že by se mi tam nelíbilo, ale nedávali nic, co by mne zajímalo. A teď přišel Hobit a Aru mi nabídla, jestli nechci jít s ní. A já souhlasila, jak jinak :D. Ale bude to trochu rychlovka, protože to máme na 4 hodiny odpoledne a já končím ve škole ve 2 a musím jít se najíst a hodit věci co Poruby a Aru končí tuším ve 3 :D. Takže sprint jako obvykle, ale věřím, že to stihneme a že si to užijeme :D. A potom se plánujeme přemístit do shoppinu na završení slavného dne :D.

V pátek se slaví od dědy narozeniny, což mi připomíná, že mu musím zajít koupit ten dárek :D. Dneska jsem trpěla přes hodinu u zubaře a už jsem neměla na nic nervy. Jenom jsem se sbalila a šla zanést video s pohádkou Zuzce. Ale ta tam nebyla a tak jsme s Kitsu přetáhli na plochu složku s fotkama, nechali ji CD na parapetě a vzkaz:

Ahoj Zuzi

dne 11. 12. 2012 se ti v 17:10 vkradly do kanceláře dvě bytosti ženskýho pohlaví. Nic nebylo ukradeno, pouze zanechaly na parapetě CD a na ploše složku "Mikuláš" s fotkami.
Dej prosím potom vědět, jak jsi s výsledkem naší práce spokojená :)
 ...


A tak dále :D.

No před chvílí mi volala Johanka, že si mám jít pro věci z ebaye :D. KONEČNĚ!!!!

Takže dárek ke svátku :). Byl to obal na netbook s drakem :D. Fotka nebude jenom tak, nestíhám. A ještě mi došel dáreček pro Kitsu k Vánocům :).




No asi bych měla už končit a podívat se na tu essay z angličtiny. Uch... ne nechce se mi.




Hi everyone. I haven't any time to write on blogspot. I have school, I read stories and I go out with Kitsu.
I should write about our fairy tales and Nicholas, but I haven't photos. It have Kitsu.
Today we went give CD with video and photos to Zuzka, but she wasn't there. So we wrote her letter and went to Kitsu's home on tea. 

And now Johanka is phoning me. And I'm going down. Perfect evening! :D 
But now I must look on essay from English. But....but I don't want! 

5 komentářů: